Solitaire – JOC GRATUIT PENTRU ANDROID

SolitaireSolitaire este si mai bun acum pentru tine pe Android!

Solitaire de la MobilityWare este primul  joc Solitaire de carti pentru iPhone si acum este disponibil si pentru dispozitivele cu Android!

Solitaire1Solitaire2Daca va place Solitaire pentru Windows, nu are cum sa nu iubiti si aceasta versiune pentru Android!

Cei de la MobilityWare,  au realizat cel mai popular joc gratuit si platit Solitaire din iTunes App Store pentru iPhone, iPod si iPad, straduindu-se  intotdeauna sa ramana fideli jocului de carti clasic Solitaire (de asemeni, cunoscut sub numele de Klondike sau Patience), versiunea cea mai populara de Solitaire! O experienta cu adevarat solitara!

Solitaire5V-ati saturat de aplicatii Solitaire, care intotdeauna par sa aiba acelasi gameplay si grafica plictisitoare? Incercati aceasta versiune complet personalizata de Solitaire, adaptata pentru dispozitive cu Android, de la cele mai mici ecrane de mobil, pana la tableta cu ecran mare. Solitaire MobilityWare este jocul cel mai bun joc de Solitaire de pe piata si poti face o incercare cu el, avand in vedere ca aceasta poate fi descarcat gratuit.

Solitaire3Solitaire1Caracteristici principale:

 • Klondike Solitaire arunca 1 carte
 • Klondike Solitaire arunca 3 carti
 • Portret
 • Peisaj
 • Punctaj Vegas
 • Statistici
 • Suport Tablet – Fagure de miere
 • Instalati pe cardul SD – App2SD

Solitaire4Solitaire este un joc de carti amuzant in aceasta versiune pentru Android si poate fi descarcat gratuit de pe Google Play sau de aici.

One Response to Solitaire – JOC GRATUIT PENTRU ANDROID

 1. Joc de carti solitarie wizard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Next: Shoot Bubble Deluxe – JOC PUZZLE ANDROID » »
Old: « « Slotomania – JOC GRATUIT ANDROID

Users who found this page were searching for:

  vreau sa descarc jocuri gratis cu carti, descarca solitaire gratis pt.tableta, jocuri solitaire pt tableta, cel mai bun solitaire pe andr, descarca jocul solitaire gratis, jocuri pentru tableta android 4.1 download free gratis, joc solitaire pt tableta, jocuri solitaire gratis de dowland pentru telefoane, jocuri carti free dauland, jocuri carti download gratis, solitaire pentru tableta, gry apk pasjans pobierz free, aplicatii tableta android 4.1download apk, jocuri de carti pentru android, solitaire gratis descărcare telefon,

Donwload gratuit fisiere .APK premium!
Jocuri, Programe, Camera Software, Photo Gallery, Photo Editing, Facebook si ROMs

APKAPPS.NET