Home / JOCURI / Actiune / Temple Run – JOC ACTIUNE ANDROID GRATUIT

Temple Run – JOC ACTIUNE ANDROID GRATUIT

Temple Run – Alearga pentru a scapa cu viata!

Temple Run are peste un milion de descarcari si este un popular joc pentru Android de gen Arcade&Actiune. Intriga jocului e simpla, dar gameplay-ul este incitant.

Actiunea se petrece intr-un templu de unde ai avut proasta inspiratie sa furi un idol blestemat iar acum esti obligat sa fugi pentru a scapa cu viata de nesuferitii Evil Demon Monkeys ce iti „sufla in ceafa” pentru a te prinde. Pentru a scapa de ei si a vedea cat de departe poti fugi, esti nevoit sa executi o serie sarituri, intoarceri spectaculoase, de a deschide trape secrete, de a alerga de-a lungul unor stanci abrupte, de a colecta monede pentru a-ti cumpara superputeri sau a-ti debloca noi personaje.

La fel ca in actiunea oricarui film, dupa ce eroul a  pus mana pe comoara, aceasta trebuie sa fuga cu aceasta prin diverse labirinturi si capcane mortale pentru a scapa cu viata. Ce poate face eroul pentru a scapa cu viata este uimitor si de aceea si acest joc pentru Android reuseste acest lucru.

Caracteristici principale:

  • Tilt control si glisare simpla, ce fac jocul usor de utilizat si va dau o buna manevrabilitate
  • Personajul cu care jucati poate creste in nivel si poate utiliza crazy powerup-urile pentru a-i pune in dificultate pe urmaritori
  • O mecanica 3D a jocului originala, ce va poate face sa sariti, rotiti, alunecati si cadea, fiind prima de acest fel.
  • Poti juca cu 7 caractere diferite
  • Clasamente Game Center si Achievements pentru a putea concura cu prietenii dumneavoastra

Temple Run este un joc destinat dispozitivelor cu Android si poate fi gasit pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

About apk

Check Also

Little Chomp – Joc Arcade Android

Chompwood Kingdom este incarcat cu fructe, dar o indrazneata omida nume Chomp sa le culeaga …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *